INTRANET

TYÖNHAKIJALLE  – TÄRKEINTÄ ON, ETTÄ MEILLÄ VIIHDYTÄÄN

Meidän mielestämme työn hakemisen tulee olla vaivatonta ja helppoa. Jos olet työtä pelkäämätön, hyvällä asenteella varustettu tekijä, niin täytä työnhakulomakkeeseen yhteystietosi. Kerro lyhyesti, mitä työtä haluaisit tehdä, niin otamme sinuun yhteyttä.

Meillä on jatkuva haku ahkerille, työtä pelkäämättömille työntekijöille. Älä arkaile ottaa yhteyttä vaikka sinulla ei olisikaan pitkää työhistoriaa tai sen kummemmin koulutusta – yhdessä voimme etsiä sinulle parhaan mahdollisen työpaikan.

Työnhaku prosessi etenee seuraavanlaisesti:

1. Täytä oheinen työnhakukaavake, lähetä sähköpostia tai soita meille vaikka heti.

2. Sovitaan tapaaminen ja keskustellaan mitä voisimme puolin ja toisin tarjota toisillemme.

3. Etsimme sinulle sopivan asiakasyrityksen, mahdollisesti voit aloittaa työt jo seuraavana päivänä.

4. Tulemme kanssasi ensimmäisenä päivänä työmaalle ja autamme sinut alkuun. Lisäksi olemme tukenasi ja tavoitettavissasi aina tarvittaessa.

Kauttamme työllistyt nopeasti eikä sinun tarvitse jokaisen urakan jälkeen käydä uudestaan työnhakuprosessia läpi. Pyrimme siihen, että kun edellinen työkeikka on päättymässä, tiedät jo seuraavan työmaan mistä jatkat. Palkkasi on aina kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa. Haluamme vaalia sinun hyvinvointiasi ja se näkyykin jokapäiväisessä tekemisessä. Me emme jätä sinua yksin, vaan pidetään puolin ja toisin yhteyttä.

Täytä avoin hakemus >>

Avoimet työpaikat

Katso alta avoimet työpaikkamme.